Γιατί είναι σημαντικός ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών

Posted by:

Ένα μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας σκέφτηκαν να μαζέψουν και να αποθηκεύσουν τα χαλιά “καθαρίζοντας τα” μόνοι τους με διάφορους τρόπους για να κάνουν οικονομία. 

Ίσως από παράληψη η από ελλιπή ενημέρωση δεν αναλογίσθηκαν  ότι μαζί θα έχουν περιλάβει και πολλές “ασθένειες” για τις οποίες θα οφείλονται μερικώς ή αποκλειστικώς τα “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, που θα ανακυκλωθούν με το στρώσιμο, παραμένοντας στον περιβάλλοντα χώρο που ζούνε.

Η παράδοση τους στο καθαριστήριο χαλιών / ταπητοκαθαριστήριο, δεν πρέπει να γίνεται μόνο για να τα απαλλάξουμε από τους “λεκέδες” που δεν καθαρίζονται από τα συμβατικά μέσα που έχει ο καθένας σπίτι του.

Η λανθασμένη μέθοδος καθαρισμού των χαλιών στο “οικιακό περιβάλλον”, μπορεί απειλεί την υγεία μας καθημερινά από τις “τοξικές βόμβες” από υπολείμματα που δεν διασπώνται και παραμονεύουν μέσα στο χαλί, προκαλώντας συχνά δερματικές αλλεργίες, κλπ.

Για αυτό είναι σημαντικό να περιφρουρήσουμε πιο υγιεινά το σπίτι μας δημιουργώντας μια αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Εκτός από την ποιοτική καθαριότητα, οι επί πλέον βασικοί παράγοντες που μας οδηγούν στην επιλογή παράδοσης των χαλιών σε ένα επαγγελματικό ταπητοκαθαριστήριο όπως η HGC είναι:

  • η εξοικονόμηση χρόνου & υπερβολικής κούρασης χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα
  • η εξοικονόμηση χώρου για αποθήκευση / φύλαξη
  • η οικονομικότερη λύση
  • το επαγγελματικό αποτέλεσμα καθαρισμού

Εδώ στη HGC παρέχουμε λύσεις στη καθαρισμό και φύλαξη χαλιών με εξυπηρέτηση, ποιότητα, συνέπεια και προσιτές τιμές.

logo-HGC

 

0
  Σχετικές Δημοσιεύσεις

Add a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.