ΠΡΟΦΙΛ
HGC / Hellas General Cleaning

logo-HGC

Έχοντας πάντα στο μυαλό μας να ικανοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τις ανάγκες των πελατών μας προσφέρουμε σπάνιες για τον κλάδο μας υπηρεσίες πάντα φιλικές προς τον πελάτη.

Με τις συνεχείς επενδύσεις μας σε έμψυχο δυναμικό καθώς και με τις νέες υπερσύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Βασικά στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στις υπηρεσίες που παρέχουμε:

  • Η εταιρεία μας εδρεύει στην περιοχή και λειτουργεί από το 2007 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με νόμιμη άδεια από το αρμόδιο υπουργείο.
  • Ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός αποτελείται από σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα.
  • Επτά φορτηγά μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή.
  • Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγκεκριμένα, έχουν πιστοποίηση ISO και είναι της γνωστής εταιρείας ROLCO ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε.
  • Πληρούμε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα κατάλληλα μέσα για την πλύση ιματισμού κατέχοντας πιστοποίηση για το Σύστημα Διαχείρισης ISO 9001:2015.
  • Ο ιματισμός κάθε πελάτη πλένεται και αποστειρώνεται ξεχωριστά.
  • Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα και επώνυμα απορρυπαντικά έχουμε καταφέρει να πλένουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες έτσι ώστε ο ιματισμός να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό ελέγχει την ποιότητα του αποτελέσματος του καθαρισμού πάντα πριν την παράδοση.
  • Ο ιματισμός παραδίδεται σε νάυλον, διάφανη συσκευασία.
  • Παραλαβή-παράδοση σε καθημερινή βάση ή κατόπιν συμφωνίας

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Με γνώμονα πάντα τη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επενδύουμε σε σύγχρονο εξοπλισμό:

ES3A9202  ES3A9247  ES3A9038  syxronos-eksoplismos-hgc

ES3A8577  ES3A9166  ES3A8820  ES3A8851

ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΟΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Με τα ιδιόκτητα νέας τεχνολογίας φορτηγά μας είναι ευχαρίστησή μας, να παραλάβουμε και να παραδώσουμε τα χαλιά σας οπουδήποτε στον νομό Αττικής.

Αυτή η υπηρεσία είναι απολύτως δωρεάν και εγγυώμαστε την ταχύτερη και αμεσότερη ανταπόκριση σε χρόνο που δεν θα πιστεύετε.

ES3A9092 ES3A9289  ES3A8749 ES3A9297

ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παραλαβή ή η παράδοση των χαλιών σας ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού από και προς τον χώρο σας με συνέπεια και ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας τοποθετεί επάνω στα χαλιά ειδικό κωδικό με barcode περιγραφής των στοιχείων σας και τα μεταφέρει με ασφάλεια στη μονάδα μας.